Oct201831

alcazar5
oktober 2018:
Jacob Bruun Larsen is op dit moment één van de grote verrassingen dit seizoen in het team van BVB!
De Deense jeugdinternational scoorde zelfs tijdens zijn Champions League debuut tegen AS Monaco.

Sancho verlengt contract bij BVB!
Het achttienjarig talent Jadon Sancho is voor twee jaar langer vastgelegd. De aanvaller, die inmiddels de aandacht heeft getrokken van andere grote clubs, heeft een handtekening gezet onder een contract dat hem tot en met 2022 speler van Borussia Dortmund maakt.

6 oktober 2018:
BVB blijft ongeslagen en wint in spectakelstuk van FC Augsburg
Borussia Dortmund wist vandaag in een sensationele wedstrijd tegen FC Augsburg de ongeslagen status in de competitie te behouden. FC Augsburg blijkt ook dit seizoen een lastige tegenstander te zijn voor de topploegen. Tot twee keer toe kwam BVB op achterstand maar telkens liet deze selectie zien over bijzonder veel veerkracht te beschikken. Paco Alcácer (man of the match-zie foto) wist als invaller liefst 3 keer het net te vinden en de andere treffer kwam op naam van Mario Götze.

8 oktober 2018:
Borussia Dortmund speelt extra oefenwedstrijd tegen Alemannia Aachen.
In verband met het interlandweekend komend weekend, ligt de Bundesliga even stil. Nu de kruitdampen van de afgelopen speelronde langzaam verdwijnen, heeft de club bekend gemaakt een oefenwedstrijd te gaan spelen. De spelers die niet opgeroepen zijn spelen op Maandag 15 Oktober een uitwedstrijd tegen Alemannia Aachen. De aftrap is om 18:30.
Uitslag 0-4, score:jeugdspelers Wanner, Ametov en de ervaren krachten Götze en Phillipp.

20 oktober 2018:
Opnieuw een zege voor onze mooie club! 0-4 is de einduitslag tegen laagvlieger Vfb Stuttgart. Hiermee staat Borussia Dortmund stevig op de eerste plaats!

24 oktober 2018:
Champions League: Borussia Dortmund wint met 4-0 van Atletico Madrid! Een GALAVOORSTELING
Raphaël Guerreiro scoort 3x, in minuut 63, 73 en 89.

27 oktober 2018:
Helaas vandaag geen winst geboekt tegen Hertha BSC 2-2. Beide doelpunten voor BVB zijn gemaakt door Sancho en beide Hertha goals door Kalou. Op naar de volgende wedstrijd woensdag tegen Union Berlin met hopelijk een beter resultaat.

31 oktober 2018:
DFB-Pokal:
Borussia Dortmund – Union Berlin 3-2 (Na verlenging)
’40⚽ Pulisic
’73⚽ Philipp
‘120⚽ Reus